MİNİK SATRANÇ TAKIMIMIZ OKUL SPORLARI İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARINDA 6. OLDU

2019-2020 eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Satranç İl Birinciliği yarışmalarında okulumuz Satranç Takımı, Minik A Genel kategorisinde İl 6.sı oldu.

Okul Sporları Satranç İl Birinciliği müsabakalarına bu yıl 193 takım ve 958 sporcu katılım gösterdi. TED Kocaeli Koleji Minikler Satranç Takımı turnuvayı 10 puan alarak kategorisindeki 42 takım arasından namağlup şekilde tamamlayarak 6. oldu.

Satranç takımında yer alan sporcular, Tuğrul Eymen Kayıhan (4/B), Rüzgar Yıldız (4/A), İhsan Kayra Şirin (3/A), Kerem Genç (3/C) ve Batuhan Güngör (3/A) ile Satranç takımı antrenörü ve okulumuz satranç eğitmeni Aykut İlker Mete’yi elde etmiş oldukları bu güzel dereceden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.