TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFLARINDA “SEN DE EVCİL HAYVANINI GETİR VE TANIT” PROJESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı 5 Yaş grubu öğrencilerimiz, Şubat ayı “Sevimli Dostlarımız” temasının “Hayvanlar” ünitesi kapsamında okulumuzda öğrencilerimizin hayvan sevgilerini pekiştirmek ve farkındalıklarını artırmak için 21 Şubat 2020 günü, anasınıfı koridorunda “Sen de Evcil Hayvanını Getir ve Tanıt” isimli etkinlik yaptılar. 4 Yaş grubu ve diğer arkadaşlarıyla evcil hayvanlarının özelliklerini, beslenme alışkanlıklarını paylaşan öğrencilerimiz, etkinlik sonrası öğretmenleri ile beraber sokakta yaşayan hayvanların barınma ve beslenme ihtiyaçlarını düşünerek sohbet ettiler. “Hayatı Sevmek Hayvanları Sevmek ile Başlar-Hayvanları Seviyoruz, Onlara Yiyecek Sağlıyoruz” sloganıyla 14 Şubat 2020 Cuma günü start verilen mama toplama kampanyasında öğrencilerimiz, sadece evdeki hayvanlarını değil, sokak hayvanlarını da düşünmeleri gerektiğini öğrenmiş oldular.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.