LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ PECHA KUCHA ETKİNLİĞİNDE!

Lise Öğrencilerimiz, farklı temalardan oluşan sunumlarını hem Almanca hem de İspanyolca sergilediler ve birbirlerini çeşitli kategorilerde değerlendirdiler.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz, bir hafta boyunca farklı temalardan sunumlar hazırladılar. 20 Şubat 2020 Perşembe günü 9. Sınıf öğrencilerimiz, 24 Şubat 2020 Pazartesi günü 10. Sınıf öğrencilerimiz okulumuz konferans salonunda düzenlenen ” Pecha Kucha “ yarışmasında seçtikleri konuları Almanca ve İspanyolca olarak sundular. Jüri tarafından değerlendirilen sunumlarda Almanca Foundation Grubunda 9.sınıflardan Cem Eke.10.sınıflardan Mehmet Kerem Turan; Almanca Core Grubunda 9.sınıflardan Dilem Su Şenol, 10.sınıflardan Meltem Dönmez; İspanyolca Foundation Grubunda 9.sınıflardan Güneş Duru Gündoğdu, 10.sınıflardan Ela Bilgisu; İspanyolca Core Grubunda 9.sınıflardan Ayşe Ece Taymez, 10.sınıflardan Selin Zeynep Aydın belirlenen kriterler doğrultusunda birinci oldular. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.