OKULLAR ARASI TÜRKİYE YÜZME GRUP YARIŞMALARINA KATILAN SPORCULARIMIZDAN GURURLANDIRAN BAŞARI!

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı çerçevesinde, 29 Şubat – 03 Mart 2020 tarihleri arasında Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen, Türkiye Yıldızlar Yüzme Grup yarışmalarında, öğrencilerimiz Kayra Yağız ÇETİNKAYA ve Sude BAYAR, okulumuzu temsil ettiler.

Sude BAYAR, 200 metre Karışık branşta 02:44.88 derecesiyle 8. olurken, Kayra Yağız ÇETİNKAYA, 100 metre Sırtüstü stilde 01:06.31, 200 metre sırtüstü stilde 02:22.91 lik dereceleriyle Okul Sporları Türkiye Yarı Final yarışmalarında 4.lük elde etti.

Öğrencilerimizi elde etmiş oldukları başarılarından dolayı tebrik eder, Mersin’de düzenlenecek Türkiye Finalinde okulumuzu temsil edecek olan öğrencimiz Kayra Yağız ÇETİNKAYA’ ya başarılar dileriz.