TED KOCAELİ KOLEJİ DESTINATION IMAGINATION TAKIMLARIMIZ TÜRKİYE TURNUVASINDA OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

Okulumuz, 29 Şubat -01 Mart 2020 tarihleri arasında  Antalya’da 23 farklı şehirden, 157 farklı okuldan katılan 2294 öğrenci arasında gerçekleşen Destination Imagination Türkiye Turnuvasına farklı alanlarda 2 ortaokul takımı, 2 ilkokul takımı ve 2 okul öncesi takımıyla katılım gösterdi. Öğrencilerimiz başarılı performanslarıyla dikkat çekti ve bütün takımlarımız okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Ayrıca Ortaokul Doğaçlama kategorisinde turnuvaya katılan EXCI-TED takımımız Türkiye 8.si olurken, İlkokul Güzel Sanatlar kategorisinde turnuvaya katılan EARTIN takımımız Türkiye 6.sı oldu. Anaokulu grubumuz ise Rising Stars kategorisinde DI Gönüllülerinin kalplerini fethettiler.