TED KOCAELİ KOLEJİ, DESTINATION IMAGINATION KULÜBÜ ÇALIŞMALARINA ONLINE DEVAM EDİYOR!

Hem öğretmenlerimizin hem öğrencilerimizin sonsuz keyif aldığı ve öğrencilerimizin yaratıcı düşünme becerilerini geliştiren kulübümüz canlı dersler aracılığı ile öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam ediyor.

Her yıl Destination Imagination turnuvasında eğitimcilerimiz ve öğrencilerimiz birlikte çalışarak; STEAM (Science (Bilim), Technology (Teknoloji), Engineering (Mühendislik) Art (Resim) ve Mathematics (Matematik)), sanat, sosyal girişimcilik ve erken öğrenme alanlarını destekleyen 7 yeni akademik görevle turnuvada yer alıyorlar. Öğrenciler anlık görevleri üzerinde çalışırken, aynı zamanda öğretmenlerimiz Duygu Sunmaz Arslan ve Edwin Porusingazi ile İngilizce konuşma becerilerini de geliştirerek, kullanılan materyalleri, fikirlerini gerçekleştirdikleri anlık görevlerini, bu görevi yapım anında karşılaştıkları problemleri ve gözlemlerini öğretmenlerimizle paylaşıyorlar. Bu yaratıcı sürece katılan bütün öğrencilerimizi yaratıcılıklarından ve becerilerinden dolayı kutluyoruz ve onlarla her hafta buluşmayı iple çekiyoruz.