TED KOCAELİ KOLEJİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİN “SEVİMLİ SALYANGOZUM” ÇALIŞMASI

Anasınıfı öğrencileri, kulüp derslerinde “Sevimli Salyangozum” adlı yaratıcı sanat çalışmasını yaptılar.

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı öğrencilerimiz 06 Mayıs 2020 Çarşamba günü online canlı derslerinde kulüp etkinliği olarak “Sevimli Salyangozum” adlı yaratıcı sanat çalışmasını yaptılar. Minik sanatçılar yaratıcı sanat etkinliklerine geçmeden önce öğretmenleri ile birlikte “Salyangozların Dünyası” ile ilgili bir sunum izleyerek ön bilgilerini zenginleştirdiler. Sunum sırasında, öğrencilerimiz yapacakları etkinliğin malzemelerini tanıyarak sınıf öğretmenleri rehberliğinde aşamalı olarak yaratıcı sanat çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamladılar. Süreç sonunda mutlulukları gözlerinden okunan öğrencilerimiz çalışmalarını, öğretmen ve arkadaşlarına keyifli bir şekilde sundular. Bu etkinlikle öğrencilerimizin alıcı ve ifade edici dil beceri gelişiminin yanında küçük motor becerilerinin gelişimini de desteklemiş olduk.