TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Mutfak Etkinlikleri Devam Ediyor

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Şef Selçuk Büyükmete rehberliğinde “Dereotlu Poğaça ve Ev Yapımı Limonata” etkinliğini online olarak gerçekleştirdiler.

Uzaktan eğitim sürecinde 16 Mayıs 2020 Cumartesi günü 5.sini gerçekleştirdiğimiz “Mutfak Etkinlikleri” kapsamında, lise öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Şef Selçuk Büyükmete ile bir araya geldiler. Her Cumartesi keyifle gerçekleştirdiğimiz mutfak etkinliğimizde öğrenci ve öğretmenlerimiz bu hafta dereotlu poğaça pişirdiler , portakalla aroması ve lezzeti artırılan limonata yaptılar. Çeşitli etkinliklerle evlerine konuk olduğumuz öğrencileri sadece sınavlara değil hayata hazırlamaya ve farklı alanlarda yetkinliklerini arttırmaya devam ediyoruz. Katkılarından dolayı Şef Selçuk Büyükmete’ye teşekkür ederiz.