YABANCI DİL DESTEK PROGRAMLARI UZAKTAN EĞİTİM DÖNEMİNDE DE DEVAM EDİYOR

TED Kocaeli Koleji ortaokul öğrencileri, okul süreci boyunca aldıkları yabancı dil destek programlarına 16 Mayıs Cumartesi günü tekrar başladılar. Uzaktan eğitim sürecine başarı ile uyum sağlayan öğrencilerimiz yabancı dil destek programlarına da hazır olduklarını iç disiplin ve motivasyonları ile gösterdiler.

İngilizce Destek Programı (İDP) ortaokul öğrencilerimizin ihtiyaçları yönünde planlanarak yapılmaktadır. Okullar açılmadan önce başlayan İDP programımız öğrencilerimizin tüm eksikleri tamamlanıncaya kadar devam etmektedir. Öğrencilerimiz yabancı dil destek programlarımızla eksiklerinin tamamlanmasının dışında, uluslararası sınavlara da hazırlanmaktadırlar. Bu doğrultuda İngilizce için KET ve PET, Almanca için FIT, İspanyolca için DELE sertifika programlı kurslarımız da eş zamanlı olarak başlamıştır.

Öğrencilerimize katılacakları sınavlarda başarılar diliyoruz.