TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Bir Başarıya Daha İmza Attı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında lise öğrencimiz Berrak Saraç üçüncü oldu.

TED Polatlı Koleji tarafından, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 101. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında, tüm TED Okulları lise öğrencileri arasında, Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir.” sözünü konu alan bir kompozisyon yarışması düzenlendi.

Türk Gençliğinin bir kere daha; özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin ve Cumhuriyetin yılmaz bekçisi olduğunu ve Atatürk’ün gösterdiği yolda onun ilkelerinden ayrılmayarak çağdaş uygarlık düzeyinde yerini almak üzere tüm zorlukları yeneceğine dair Büyük Türk ulusuna verdiği sözü tutacağını ifade etme imkânı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmaya okulumuz 11. Sınıf öğrencilerinden Berrak SARAÇ, “Genç Olmak” başlıklı kompozisyonu ile katıldı. 

20 Mayıs 2020 tarihinde açıklanan sonuçlara göre öğrencimiz Berrak Saraç tüm TED okullarının katıldığı bu yarışmada üçüncü oldu. Berrak Saraç, hem derslerinde başarılı hem de edebiyat dışındaki sanat alanlarında da yetenekli örnek öğrencilerimizden biridir. Lise Orkestramızın hem solisti hem de viyolonsel çalan üyesidir. Ayrıca, Lise Voleybol Takımımızın da bir üyesidir. Okulumuzun “hibrit insan” yetiştirme konusundaki çabalarının boşa gitmediğini gösteren öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.