TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde Kariyer Günleri Etkinlikleri Devam Ediyor.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi, “Online Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında; Profesyonel Koç, NLP Trainer, EFT ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sayın Cuma Ceylan’ı ağırladı.

21 Mayıs 2020 Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz canlı bağlantı yoluyla değerli eğitimci Cuma Ceylan ile bir araya geldi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olan Cuma Ceylan, kariyerine Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde eğitimci olarak başlamış. MEB bünyesindeki değişik kurumlarda 8 yıl yöneticilik yapmış, bu görevleri yürütürken diğer taraftan da 10 yıl boyunca akademi kurslarında ‘gelişim ve öğrenme psikolojisi, rehberlik ve psikolojik danışmanlık’ alanlarında eğitimler vermiş. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, ‘Ortaöğretim Psikoloji Ders Kitabı’ yazımında görevlendirilmiş olup, hazırladığı ders kitabı 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren liselerde okutulmaya başlanmış. Türkiye’ nin önde gelen kurumlarından; profesyonel koçluk, NLP, hipnoz, EFT, duygu ve stres yönetimi, öfke kontrolü gibi birçok alanda ileri düzey eğitimler alan Cuma Ceylan’a öğrencilerimizi; ‘’Fark Ettiğin Şeyi Yönetebilirsin’’ parolası doğrultusunda zihin işleyişi, hedefler ve duygular hakkında bir farkındalık yolculuğuna çıkardığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz.