TED Kocaeli Koleji Anasınıfı ve İlkokulunda Aile Büyüklerinden Çocuklara Masallar

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı ve İlkokulu öğrencilerimizin aile büyükleri, onları masalların eşsiz diyarlarında gezintiye çıkardılar.

Pandemi dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında uzunca bir süredir evlerinden çıkamayan, evlatlarına ve torunlarına hasret kalan aile büyüklerimizin ve onları göremeyip şefkatlerinden mahrum kalan öğrencilerimizin en büyük ihtiyaçları, tekrar bir araya geleceğimizi onlara hissettirmemizdir. 

Bu düşünceden hareketle TED Kocaeli Koleji Anasınıfı ve İlkokulu olarak, sözlü edebiyatımızın değerli türlerinden biri olan masal kültürünün çocuklarımıza aşılanması ve devamlılığının sağlanması için aile büyüklerimizin 13-29 Mayıs 2020 tarihleri arasında Çarşamba ve Cuma günleri, 21.00-21.30 saatleri arasında çocuklarımıza masal okumalarını istedik. 

Açılışını okulumuz Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Sayın Nilgün Çelebi’nin gerçekleştirdiği etkinliğe 5 Yaş A sınıfı öğrencimiz Arel Alçıoğlu’nun anneannesi Sayın Sennur Köseli, 5 Yaş B sınıfı öğrencimiz Rüzgar Yeni’nin dedesi Sayın Sefer Yeni, 5 Yaş A sınıfı öğrencimiz Poyraz Metin’in anneannesi Sayın Yasemin Yılmaz, 4/A sınıfı öğrencimiz Balım Kağnıcı’nın dedesi Sayın Nazir Kağnıcı, 4/A sınıfı öğrencimiz Kayra Ada Seyhan’ın anneannesi Sayın Fatma Durmaz, 2/A sınıfı öğrencimiz Mila Rua Topçu’nun anneannesi Sayın Nadide Ulusan, 3/A sınıfı öğrencimiz Can Bingül’ün anneannesi Sayın Ayfer Meriç ve 1/A sınıfı öğrencimiz Yankı Çimen’in babaannesi Sayın Gülden Çimen katılım göstermişlerdir. 

Etkinlik sayesinde aile büyüklerimiz çocuklarımızla buluşarak moral depolarken, çocuklarımız da onların şefkatli seslerinden masallar dinleyerek huzur buldular. Etkinliğe katılım gösteren aile büyüklerimize teşekkür ediyor, sağlıklı günlerde birbirinden güzel masallarıyla okulumuz çatısı altında bir araya gelerek buluşmayı ümit ediyoruz.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.