ERKMEN ERKEN ULUSLARARASI ALMANCA OLİMPİYATLARI TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencilerinden Erkmen Erken Almanca Olimpiyatları yarışmasında en iyi 15 öğrenci arasına girerek Türkiye finallerine katıldı ve yarışma sonunda Türkiye ikincisi oldu.

Uluslararası Almanca Öğretmenleri Birliği (IDV) işbirliğinde Goethe-Institut tarafından iki yılda bir Almanya’da düzenlenen Uluslararası Almanca Olimpiyatları (IDO) ulusal ön elemelerini 10. sınıf öğrencimiz Erkmen Erken başarı ile geçip, Türkiyenin en iyi 15 A2 öğrencisi arasına girmişti.16 Mayıs 2020 Cumartesi günü online olarak yapılan Türkiye finallerine katılan öğrencimiz, yarışma sonunda ikinci olmuştur. Öğrencimiz Temmuz ayında online olarak yapılacak etkinliklere katılarak hem Almancasını geliştirecek hem de uluslararası bir platformda başka öğrenciler ile bir araya gelecektir. Bizlere bu gururu yaşattığı için öğrencimiz Erkmen Erken’e teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.