TED ÖZEL KOCAELİ İLKOKULU 4.SINIFLARINDA KAHOOT İLE BİLİM ETKİNLİĞİ

TED Özel Kocaeli̇ İllkokulu 4.sınıf öğrenci̇leri̇ V. Bi̇li̇m Şenli̇ği̇ kapsamında kahoot ile bi̇li̇m etki̇nli̇ği̇ gerçekleşti̇rdi̇rler. Bir öğrenme oyunu olan Kahoot platformunu kullanarak quiz, anket ya da tartışma biçimlerinde çoktan seçmeli sorular oluşturan öğretmenlerimiz öğrencileriyle birlikte eğlenerek ders yaptılar.

TED Özel Kocaeli İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerimiz, V. Bilim Şenliği etkinliklerinin son günü olan 12 Haziran 2020 Cuma günü, sınıf öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Kahoot ile Bilim etkinliğine katıldılar. Öğrencilerimiz, bu yıl Fen Bilimleri derslerinde işledikleri konularla ilgili soruları cevaplarken hem eğlendiler hem de bilgilerini tazelediler. Sınıf öğretmenlerinin canlı ders saatinde işlenen konularla ilgili hazırladıkları soruları, teknolojiyi kullanarak cevaplamaya çalışan öğrencilerimiz, zamanı doğru kullanma ve yarışma hırsı olmadan arkadaşlarıyla birlikte güzel vakit geçirme deneyimini yaşadılar. Öğrencilerimizin büyük keyif duyarak katıldıkları çalışmada, sınıflar bazında hem zamanı hızlı kullanan, hem de sorulara doğru cevaplar vererek başarılı olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.