İNGİLİZCE EĞİTİMİMİZ ANASINIFLARINDA DA HİÇ DURMADI

Anasınıflarımızda bir seneyi daha geride bırakırken İngilizce Eğitimimiz tüm hızıyla ve büyük başarı ile devam etti…

TED Kocaeli Koleji Anasınıfında, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı başarıyla tamamlandı. 16 Mart 2020 tarihinden itibaren Covid-19 salgını nedeniyle evlerden devam ettiğimiz uzaktan eğitim sürecine verimli bir şekilde ve hız kesmeden devam etmenin ve bir dönemi daha bitirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Pandemi öncesi İngilizce dersi sınıf içi etkinliklerimizde olduğu gibi, pandemi döneminde de online canlı derslerimizle sürdürdüğümüz farklı aktivite ve oyunlarımızla hem eğitim-öğretim müfredatımızı eksiksiz tamamlama hem de öğrencilerimizle eğlenerek yeni konularımızı öğrenme, geçmiş konularımızı tekrar etme fırsatı bulduk. Bu süreci evlerinde ellerinden gelen en iyi şekilde yönetmeye çalışan, bizlerden desteklerini esirgemeyen velilerimize ve öğrencilerimize sağlık dolu bir tatil diler, teşekkürlerimizi sunarız.

Videomuuzu izlemek için tıklayınız.