DESTINATION IMAGINATION TAKIMLARIMIZ  ONLINE TURNUVADA OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

19-20 ve 21 Haziran 2020 tarihlerinde POLONYA Destination Imagination tarafından uluslararası olarak düzenlenen ve 105 takımın katıldığı Online Turnuvada okulumuz 2 farklı alanda “EXCI-TED ve EFFEC-TED” takımlarıyla hem ülkemizi hem de okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Öğrencilerimiz performanslarıyla dikkat çekerek jüri üyelerinden gelen harika yorumlarla turnuvayı tamamladılar. Bunun yanı sıra kapanış töreninde gerçekleşen şovlar ise turnuvaya katılan DI öğrencilerimize keyifli anlar yaşattı. Bu turnuvaya katılan bütün öğrencilerimizi ve onlara her zaman destek olan takım lideri öğretmenlerimiz Duygu SUNMAZ ARSLAN ve Edwin PORUSINGAZI’yi yaratıcılıklarından ve becerilerinden dolayı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.