TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULU 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. SINIFINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE OKUL YÖNETİMİNDEN SÜRPRİZ!

26 Haziran 2020 Pazartesi günü İlkokul-Ortaokul Müdürü Orkun Işık ve Ortaokul Müdür Yardımcısı Mehtap Akgül Cengiz ortaokul başarılarına göre dereceye giren 8. Sınıf öğrencilerini evlerinde ziyaret ederek öğrencilerimizi şaşırttılar. Bu yıl, geçmiş yıllardan farklı olarak; hem 8. sınıfta ilk üç dereceyi yapan öğrencilere hem de tüm ortaokul boyunca gösterdikleri başarı ile ilk üç dereceyi yapan öğrencilere lise öğrenimleri için burs verildi. Bu yılın farkı, çevrimiçi eğitimlerde de derslerindeki başarıları ile fark yaratan öğrencilerin bu özverili ve sebatkâr çalışmalarını dikkate alma gereğinden doğdu. 

8.SINIF AĞIRLIKLI YIL SONU ORTALAMASINA GÖRE 8. SINIF DERECELERİ

  1.   Arda ANTEKİN
  2. Bengisu KAPTANOĞLU
  3.   Yağmur AKAR

5-6-7-8.SINIF NOT ORTALAMALARINA GÖRE ORTAOKUL DERECELERİ

  1.   Nermin Ilgın UYAN
  2. Arda ANTEKİN
  3.   Kağan VARDAR

 

Okul yönetimi ve ailelerin iş birliği ile planlanan ziyaretlerden tamamen habersiz olan öğrencilerimiz beklemedikleri bir anda okul yöneticileri ile karşılaşınca şaşkınlıklarını ve sevinçlerini gizleyemediler. Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eden yöneticilerimiz, öğrencilerimize okul yönetimi tarafından alınan hediyelerini takdim ettiler. Gelecek üzerine keyifli sohbetlerin gerçekleştiği ev ziyaretlerinde okulumuzda olmaktan gurur duyduğunu ifade eden öğrencilerimizle bizler de gurur duyuyor ve daha nice başarılarını görmeyi diliyoruz.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.