TED Kocaeli Koleji’nde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Ağustos Seminerleri Başladı

Öğretmenlerimiz, Dünyaca zor günler geçirdiğimiz COVID 19 salgını sebebiyle aylardır uzak kaldıkları okullarına geri döndüler.

17 Ağustos 2020 Pazartesi günü okulumuz Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Sayın Nilgün Çelebi’nin açılış konuşması ile başlayan Ağustos Seminer Dönemi, hafta boyunca yapılan hizmet içi eğitimler ile devam etti.

Öğretmenlerimiz hafta boyunca COVID 19’a yönelik tedbirler ve branşlarına yönelik hizmet içi eğitimlere katılım gösterdiler. 21 Ağustos 2020 Cuma günü tüm akademik ve idari kadromuzun katılımıyla aramıza yeni katılan öğretmenlerimize rozet takdim töreni gerçekleştirildi. Okulumuz yemekhanesinde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre organize edilen seneye merhaba kahvaltısı ve devamında yapılan akademik çalışmalar ile Ağustos Seminer Döneminin ilk haftası başarıyla geride bırakıldı.