LİSE VELİLERİMİZE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde “Veli Bilgilendirme “ toplantıları gerçekleştirildi.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde her kademe için ayrı yapılan veli toplantıları kapsamında geçen hafta 11 ve 12.sınıf velilerimiz ile toplantılar yapılmıştı. 25 ve 26 Ağustos tarihlerinde de 9 ve 10.sınıf velilerimiz ile bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Online gerçekleşen toplantılarda yeni normalde okulumuzda alınan tedbirler ve öğrencilerimizin okula uyum süreçlerini en kısa ve rahat şekilde atlatmalarını sağlamak amacı ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Lise Müdürümüz Sayın Hatice ESER yeni eğitim-öğretim yılında yapılması planlanan akademik çalışmaları paylaşırken, öğrencilerimizin en donanımlı şekilde eğitim alabilmeleri için velilerimizden ve öğrencilerimizden beklentilerimizi dile getirdi. Yüz yüze YKS sınavı hazırlıklarına başladığımız 12.sınıf öğrenci velilerimiz ile üniversite hazırlık çalışmalarının detayları paylaşıldı. Ayrıca 31 Ağustos 2020 Pazartesi online canlı derslerle eğitime başlayacak olan 9 ve 10.sınıf öğrenci velilerimizle teknolojik altyapımız, derslerde kullanılacak uygulamalar ve derse giriş çıkış kriterleri paylaşıldı. Velilerimizin sorularının da cevaplandığı toplantılar, sağlıklı ve başarılı bir yıl temennisi ile sonlandırıldı.