10. SINIF ÖĞRENCİMİZ CEM EKE’NİN BAŞARISI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencimiz Cem EKE, “Online Siber Güvenlik Uzmanlığı Sertifika Programı”na katılma hakkı kazandı. 81 İlde 81 Siber Kahraman Projesi kapsamında geleceğin siber kahramanlarının arandığı programa lise ve üniversite öğrencileri sınavla kabul ediliyor. Online sertifika eğitim programı kapsamında gerçekleştirilecek sınavı ve proje sunumlarını başarı ile tamamlayan öğrenciler uluslararası geçerliliği olan “Siber Güvenlik Uzmanı” sertifikalarını alacaklar.

Öğrencimiz Cem Eke, 9 Eylül 2020 Çarşamba günü girdiği sınavda elde ettiği başarı ile, 81 ilden 7104 başvuru arasından 99 lisans, 16 ön lisans ve 35 lise öğrencisinin kabul edildiği bir yıllık programa katılma hakkı kazandı. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.