1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ OKULA MERHABA DEDİLER

TED Özel Kocaeli İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri 21-25 Eylül 2020 haftası itibariyle “Okula Merhaba!” dediler.

Seyreltilmiş bir programla okula gelerek öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla buluşan öğrencilerimizin okulda bulundukları süre içinde okul binasını, oyun alanlarını ve okul çalışanları tanıma etkinliklerinde bulunmaları sağlandı. Ayrıca ders araç gereçlerini tanıma ve ders içi, ders dışı kurallarla ilgili deneyim kazanmaları sağlanan öğrencilerimizin; sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uydukları, maske kullanımına özen gösterdikleri çalışmalara rehberlik edildi.

Hafta boyunca kendileri için belirlenen gün ve saatlerde okul çatısı altında bulunacak olan öğrencilerimize İlkokul yolculuklarında başarılar diliyor, “Okulumuza Hoş Geldiniz!” diyoruz.