BTEC Sertifika Programı Tanıtımı

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrenci ve velilerimize, 1 Ekim 2020 Perşembe günü “BTEC Creative Media Production (Yaratıcı Medya Üretimi) Sertifika Programı” tanıtımı online olarak yapıldı.

Türkiye ve Ortadoğu’da sadece TED Kocaeli Kolejinde uygulanmakta olan ve uluslararası geçerliliği olan “BTEC Creative Media Production (Yaratıcı Medya Üretimi) Sertifika Programı” Pearson Satış Müdürü Sayın Cem Sezer ve Satış Danışmanı Sayın Alp Sivis tarafından tanıtıldı.

Okulumuzda, Yurtdışı Değişim Programları Danışmanı olarak görev yapan İngilizce öğretmenimiz Buket Ertür Tuna tarafından koordinatörlüğü yapılan “BTEC Yaratıcı Medya Üretimi Sertifika Programı”nı iki yıldır yürüten öğretmenimiz Andrea Torres ile geçen yıl programı üstün başarıyla bitiren öğrencilerimiz Cem Eke, Eylül Yaltır ve Ayşe Ece Taymez tanıtım programına konuşmalarıyla katkıda bulundular. Öğrencilerimiz geliştirdikleri projeleri anlatarak , programın kazandırdıklarını ve edindikleri tecrübelerini paylaştılar.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.