Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Derslerimizde Farklı Uygulamalar

TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulunda akademik derslerimizin yanında uygulamalı derslerimiz de eğlenceli etkinliklerle devam ediyor. Her sınıf seviyesinde Bilişim Teknolojileri derslerimizde öğrencilerimiz farklı uygulamaları deneyimleme fırsatı buluyorlar.

5.sınıfta öğrencilerimiz “Bilişim Okuryazarlığı” gibi temel becerileri öğrenirken üst sınıflarda programlarımız sarmal şekilde ilerliyor.

6. sınıf öğrencilerimiz simülasyon programı Tinkercad ile devrelerini tasarlayıp programlıyorlar.

7.sınıf öğrencilerimiz Small Basic ile ilk programlarını yazdılar. Tanışma programını tasarlarken “Algoritmik Düşünme” becerilerini de ortaya koydular.

8.sınıf öğrencilerimiz ise görsel tasarım programı olan Photoshop ile fotoğraf düzenleme rötuşlama gibi çalışmalarla derslerine devam ediyorlar.