TED Kocaeli Koleji 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni

TED Kocaeli Koleji öğretmenleri ve öğrencileri hazırladıkları programla Ulu Önderi saygı ve özlemle andı.

Aramızdan ayrılışının 82. yılında, TED Kocaeli Koleji öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan anma töreniyle Atamızı saygı ve özlemle andık. TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Sayın Nilgün Çelebi’nin günün anlam ve önemine istinaden Atatürk büstüne çelenk bırakması ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile devam etti. Okulda bulunan öğrenciler pandemi nedeniyle törenin geri kalan kısmını öğretmenleri eşliğinde sınıflarında, okulda bulunmayan öğrenciler ise anma törenini evlerinde öğretmenleri eşliğinde çevrimiçi olarak izlediler. Öğrenciler Ata’ya olan özlemlerini, söyledikleri şarkılarla ve yazmış oldukları mektuplarla dile getirdiler. Hazırlanan videolar, söylenen şiirlerle program devam etti. Müzik öğretmenlerimiz, Ata’nın sevdiği bir şarkıyı seslendirerek izleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar.

TED Kocaeli Koleji’nin bir geleneği olarak öğrencilerimiz getirdikleri kitapları Atatürk büstüne bırakarak hem Atalarına sevgilerini gösterme fırsatı buldular hem de kitap ihtiyacı olan kardeş okullarla kitaplarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Ata’mızı unutmayacağız, unutturmayacağız.