TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ CAMBRIDGE SINAVLARINI TAMAMLADILAR

Cambridge English sınavları; öğrencilerin İngilizce okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerinin tamamının ölçüldüğü, gündelik hayatla örtüşmüş, geçerliliği ve kalitesi en yüksek ölçme değerlendirme araçları olarak değerlendirilmektedir.

1850 yılından beri tüm dünya ülkelerine sınav hizmeti sunan Cambridge Üniversitesinin uluslararası geçerliliği olan sınavlarına; her yıl 130 farklı ülkeden 5 milyonun üzerinde katılım gerçekleşmektedir. Bu sınavlardan ‘’Young Learners Sınavları’’ ile öğrencilerimizin oluşturdukları temeli akademik düzeye ne kadar taşıdıklarını, KET (Key English Test) ve PET (Preliminary English Test) sınavlarıyla ise ortaokul düzeyinde dil öğrenme gelişimlerini takip etmek mümkün olmaktadır. Bu sınavlar sonucunda öğrencilerimiz, uluslararası geçerliliğe sahip ola yabancı dil sertifikalarını almaktadırlar.

Bu kapsamda, yabancı dil öğrenimini uluslararası standartlara taşıyan okulumuz öğrencilerinin her yıl girdiği fakat pandemi dolayısıyla 2019-2020 akademik yılı içinde gerçekleştirilemeyen Cambridge sınavları 14 Kasım 2020 Cumartesi günü okulumuzda hijyen ve mesafe kurallarına uygun olarak sağlıklı bir şekilde yapılmıştır.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.