TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKUL ROBOTİK TAKIMI ULUSAL TURNUVADA ÖDÜL ALDI

TED Kocaeli Koleji Ortaokul Robotik Takımı ROBOTED 41, 16. Sezon Bilim Kahramanları Buluşuyor/FLL (First Lego League) 2019-2020 Ulusal Çevrimiçi Turnuvasında SUNUM ÖDÜLÜ aldı.

TED Kocaeli Koleji Ortaokul Robotik Takımı ROBOTED 41, 22 Şubat 2020 tarihinde Bursa Uludağ Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 16. Sezon Bilim Kahramanları Buluşuyor/FLL Bursa Yerel Turnuvasında ARAŞTIRMA ÖDÜLÜ’nü almış ve Ulusal Turnuvaya katılmaya hak kazanmıştı. Yerel Turnuvalara toplam 652 takım katılmıştı.

Pandemi sebebiyle ertelenen 16. Sezon Bilim Kahramanları Buluşuyor/FLL 2019-2020 Ulusal Çevrimiçi Turnuva 28-29 Kasım tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenlendi. Ulusal Turnuva yerel turnuvalarda dereceye giren takımların çalışmalarını ve performanslarını sergilediği bir organizasyon olduğundan bu Turnuvaya 49 takım katıldı. Takımımız yaptığı çalışmaları Özdeğerler, Yenilikçi Proje ve Robot Tasarım olmak üzere 3 farklı kategoride sundu.

Yenilikçi Proje Jürisi öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları ve sunumu beğenerek SUNUM ÖDÜLÜ almasına karar verdi. Sunum Ödülü, kaliteli çözüm ve paylaşımı hayal gücü ile geliştirmiş ilham verici sunum haline getiren takıma verilir. Takımımızın üyesi olan öğrencilerimizi ve Takım Koçu öğretmenimiz Hasan Çetin’i yaptıkları çalışmalar ve elde ettikleri başarılar için tebrik ediyoruz.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.