İLKOKULUMUZDA MADDENİN ÖZELLİKLERİ VE ZIT ANLAMLI KELİMELER DİSİPLİNLERARASI ÖĞRETİ

TED Kocaeli Koleji 3. Sınıf Öğrencileri Maddenin Özelliklerini uygulayarak öğreniyorlar.

3. Sınıf öğrencilerimiz, 14-15 Aralık 2020 tarihlerinde gerçekleştirdikleri Fen Bilimleri derslerinde Maddeyi Niteleyen Temel Özellikler kazanımına yönelik çalışmaları kavram haritası kullanarak gerçekleştirdiler.

Çevrelerinde gördükleri, duyu organlarını kullanarak ayırt edici özelliklerini tanıdıkları maddelerin, doğada farklı hallerde bulunduklarını örneklerle açıkladılar.

Hazırladıkları çalışmaları keyifle arkadaşlarına sunan öğrencilerimiz, Türkçe dersi “Zıt Anlamlı Kelimeler” konusuna da vurgu yaparak disiplinlerarası bir yaklaşımla, uygulamalı olarak yeni bir öğrenme deneyimi yaşamış oldular.