TÜBİTAK ORTAOKUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TED Kocaeli Koleji olarak öğrencilerimizin ulusal ve uluslararası yarışmalara katılmalarını ve süreçlerine rehberlik etmeyi çok önemsiyoruz.
TÜBİTAK her yıl binlerce başvuru alan ve ortaokul seviyesindeki öğrencilerimizi ilgi duydukları alanlarda bilimsel çalışma yapmaya teşvik ederek ülkemizin nitelikli bilim insanı yetiştirmesine katkı sağlamayı hedefleyen önemli bir kurumdur.

Ortaokul fen bilimleri öğretmenlerimiz tarafından veli ve öğrencilerimizin katılımına yönelik olarak planlanan “TÜBİTAK Araştırma Projeleri Yarışması” bilgilendirme toplantısı 15 Aralık 2020 Salı günü gerçekleştirilmiştir.

Hazırlayacakları birbirinden değerli projelerle bu sürece dahil olacak öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.