MUN KULÜBÜNDE ”SİYASET BİLİMİ” SÖYLEŞİSİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi MUN (Model United Nations) Kulübü öğrencileri 17 Aralık 2020 Perşembe günü Doğukan Özkan’ı konuk olarak ağırladılar.

2019 – Milan-Bocconi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan Doğukan Özkan, lise yıllarında katılmış olduğu konferanslar, okumuş olduğu lisans programı ve Birleşmiş Milletler Cenevre -Türkiye Daimi Temsilciliğinde edindiği tecrübeleri MUN
Kulübü öğrencilerimize aktardı. Konuğumuz MUN Kulübü’nün kendi hayatına yön vermiş olduğunu ve ileride bir dünya vatandaşı olarak diplomasi alanında yer almak istediğini ifade ederek, öğrencilerimize de okulda kendilerine sunulan fırsatları iyi değerlendirmelerinin ne kadar önemli olduğunu anlattı. Söyleşi, öğrencilerin sorduğu soruların yanıtlanması ile son buldu.

Öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşan Sayın Doğukan Özkan’a teşekkür ederiz.