İLKOKUL ve ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNİN BİLGE KUNDUZ BAŞARISI

TED Kocaeli Koleji İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğinde görevlerini başarıyla yerine getirdiler.

Bilge Kunduz, bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulmuş, bu konudaki farkındalıkları artırırken eğlendirmeyi de önemseyen uluslararası bir etkinliktir.

Etkinlikteki, kısa sorulara Bilge Kunduz görevleri denmektedir. Öğrenciler bu görevleri çözebilmek için analitik düşünme ve problem çözme gibi üst düzey becerilerini kullanmalıdır.

TED Kocaeli Koleji olarak bu yıl etkinliğe İlkokul kademesinde 3.sınıflardan başlayarak Ortaokul kademesindeki 8.sınıfların da dâhil olduğu geniş öğrenci grubumuzla katıldık. Etkinliğe katılıp sertifika almaya hak kazanan ve kendi sınıf seviyelerinde birinci olan öğrencilerimizi kutluyoruz.

3.Sınıflarda Suna KUZU
4.Sınıflarda Derin ALDANMAZ