BEYCAN DAĞCI İLE SÖYLEŞİ VE YILBAŞI KONSERİ

TED Kocaeli Koleji 7,8,9 ve 10. sınıf öğrencilerimiz 30 Aralık 2020 Çarşamba günü “Dündenberi Grubu”nun solisti ve gitaristi Beycan Dağcı ile “Başarı Tek Yönlü Değildir” konulu söyleşi ile bir araya geldi. Ardından öğrencilerimiz ve velilerimiz Beycan Dağcı ile TED Kocaeli Koleji Youtube Kanalından canlı yayınlanan “Yılbaşı Konseri”nde buluştu.

TED Kocaeli Koleji olarak, 2018 yılı 21. Fizy Liseler Arası Müzik Yarışması’nda “icra kulvarı ve en iyi erkek solist” kategorisinde 2’ncilik ödülünün sahibi, 2019 “YKS Sınavı Türkiye 43’üncüsü”, Dündenberi Grubu’nun solisti yurt içi ve yurt dışında ülkemizi bir çok alanda temsil etmiş Beycan Dağcı’ya başarılı söyleşisi ve konseri için çok teşekkür ederiz.