ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ SENEM KIROĞLU NANE İLE CANLI YAYINDA BULUŞTU

TED Kocaeli Koleji 6. sınıf öğrencilerimiz yeni yılı Yaratıcı Drama ve Çocuk Yogası Eğitmeni Senem Kıroğlu Nane ile karşılamanın heyecan ve sevincini yaşadılar. Öğrencilerimiz Agatha Christie Romanları Üzerine Yaratıcı Düşünme ve Mindfulness Bilinçli Farkındalık Etkinliğinde ilk olarak yazarın hayatını “Bil-Bul” oyunu ile öğrendiler. Ardından, dedektifler için ayrıntıların, dikkat ve odağın önemini ve bunlara polisiye romanlarda nasıl yer verildiğini kavrayan öğrencilerimiz, “Giz ve İpucu” oyunuyla dikkat ve odak üzerine dedektifler gibi düşünmeyi deneyimlediler.

Mindfulness Bilinçli Farkındalık üzerine yapılan nefes ve yoga çalışmalarıyla da öğrencilerimiz anda kalmanın, anı yaşamanın ve beden-nefes farkındalığının önemini kavradıkları macera, giz ve heyecan dolu bir etkinliği paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.