Öğrencilerimiz Eğitim Anlayışları Paneline Katıldı

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi, TED Ankara Kolejinin TED Okulları arasında çevrimiçi düzenlediği “Geleneksel ve Çağdaş Eğitim Anlayışları Paneli”ne iki öğrencisiyle katılım gerçekleştirdi.

“Gençlik Haftası“ kapsamında, öğrencilerin genç bireyler olarak düşüncelerini topluluk önünde dile getirebilme ve savunma cesareti kazanmalarını sağlamak amacıyla çevrimiçi düzenlenen Panele 2 öğrencimiz katıldı.

22 Mayıs 2021 Cumartesi günü gerçekleşen panelde, okulumuzun vermis olduğu “Diksiyon ve Etkili Konuşma Eğitimi Sertifikası”nı alan 10.sınıf öğrencilerimizden Baha Eren Fırat ve Melek Nisa Yıldırım okulumuzu temsil ettiler. Yaptıkları konuşmalarla oldukça etkili olan öğrencilerimiz, eğitimdeki bakış açılarına kendi yorumlarını da katarak dinleyenlerin ilgi odağı oldular.