TED Kocaeli Koleji Fotoğraf Yarışmasından Ödüllerle Döndü

TED Bursa Koleji “Fotoğrafçılık Kulübü” ile “Kişisel Gelişim ve Akademik Motivasyon Kulübü” nün ortak çalışması “GELECEĞE ODAKLAN” sloganıyla oluşturulan fotoğraf yarışması yoğun bir katılım sürecinin ardından kazananlarını belirledi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün Ümidim Gençliktedir.” sözünden yola çıkılarak düzenlenen “Geleceğe Odaklan” temalı fotoğraf yarışması 19 Mayıs Bayramı kutlamaları vesilesiyle düzenlenmişti. Büyük Önderin gelecek nesle olan güveni ve Türk Milletinin geleceğine dair olan çağdaşlık beklentisini vurgulayan bu sözü yansıtacak “an”ların fotoğraf karesinde ölümsüzleştirilmesinin amaçlandığı fotoğraf yarışmasında üç öğrencimiz derece aldı. Tüm TED Okullarının katıldığı yarışmada 10. sınıf öğrencilerimizden Nisanur Zümra Çuhadar “İkincilik Ödülü”nü, Gözde Seray Banabak “1. Mansiyon Ödülü”nü, 10. sınıf öğrencilerimizden Irmak Ünsal “2. Mansiyon Ödülü”nü kazanmıştır.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve tüm katılımcıları tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.