TED Kocaeli Koleji Matematikte Üst Düzey Performans Sertifikası ve Altın Madalya Töreni

TED Kocaeli Koleji Ortaokul Öğrencilerinin Matematiksel Beceri Geliştirme Yarışması (MATBEG) ve Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması (URFODU) başarıları nedeniyle bu uygulamaların  yetkilileri tarafından okulumuza iletilen sertifika ve madalya ödülleri öğrencilerimize takdim edildi.

25 Şubat-1 Mart 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen MATBEG uygulamasında 5. sınıf öğrencilerimizden Görkem ÖZTÜRK ve Uraz KARATAŞ ile 6.sınıf öğrencilerimizden Çınar ACAR ve Ela SARI’nın uygulama ile ölçülen tüm matematiksel beceri alanlarında göstermiş oldukları üst düzey performans ile almaya hak kazandıkları “üst düzey performans” sertifikaları, Ortaokul Müdür Yardımcımız Mehtap Cengiz ve Matematik Zümresi öğretmenlerimiz tarafından törenle verildi.

Aynı törende 10-25 Nisan 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen URFODU final etabı sonuçlarına göre %1 lik dilime giren 5. sınıf öğrencilerimiz Uraz KARATAŞ ve Selin Zeren ÇUHADAR’ın almaya hak kazandıkları atın madalyalar da bu öğrencilerimize takdim edildi.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.