TED Kocaeli Koleji Lise Öğrencilerimiz Kısa Öyküleri İngilizce Olarak Canlandırdılar

21-25 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlenen TED Kocaeli Koleji 6. Geleneksel Kitap Haftası etkinlikleri kapsamında “Değişim ve Dönüşüm” temasıyla ilgili olarak öğrencilerimizin kendi yazdıkları İngilizce kısa öyküler ve Todd Parr’ın “The Earth” adlı kısa öyküsü, 9 ve 10. sınıf öğrencileri tarafından Anasınıfları ile İlkokul 1 ve 2. sınıflarda anlatıldı ve canlandırıldı.

Öykülerdeki karakterlerin rollerini paylaşan lise öğrencileri, yaptıkları hazırlık provaları sonunda 21-25 Şubat haftasında TED Kocaeli Koleji Anasınıfları ile İlkokul 1 ve 2. sınıfların tüm şubelerinde, öyküleri canlandırarak anlattılar. Almış oldukları sorumluluğu en güzel şekilde yerine getiren lise öğrencilerimize teşekkür ederiz.