TED Kocaeli Koleji Ortaokul Takımına FLL Öz Değerler İkincilik Ödülü Verildi!

Bilim Kahramanları Derneği; özgüven sahibi, sorgulayan, takım halinde toplumsal sorunlara çözümler üretebilen bir gençlik yetişmesi niyetiyle dünyada 98 ülkede uygulanan FIRST LEGO League Challenge programını Bilim Kahramanları Buluşuyor adıyla 2004 yılından beri Türkiye’de uygulamaktadır.

TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu Robotik takımlarımız 5-6 Şubat ve 26-27 Şubat 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilen “FLL (First Lego League) / Bilim Kahramanları Buluşuyor 18. Sezon Ortaokul Turnuvası”na katıldı.
Ortaokul öğrencilerimiz “Öz Değerler, Proje ve Robot” performansı alanlarında sunumlarını yaptılar. Öz Değerler bölümünde takım çalışmasının önemini vurgulayan öğrencilerimiz, proje alanında kargo takip sistemi, lojistik alanında ise dünya genelinde konteyner taşımacılığında gemi kazaları sonucu kaybolan konteynerlerin bulunması üzerine çalıştılar.
#216RGBLogistics takımımız turnuvada gösterdiği performansı ile “Öz Değerler İkincilik” ödülünü aldı. Bu ödülü almaya hak kazanan takım; örnek olacak bir etki ve takım ruhu sergileyen, birlikte oldukları zaman birey olduklarından daha fazla şey başarabileceklerini bilen, birbirlerine ve diğer takımlara her zaman saygı gösteren takımdır.

Turnuvaya çevrimiçi katılarak okulumuzu büyük bir heyecan ve özveri ile temsil eden #191Legotime ve #216RGBLogistics takımlarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.