TED Kocaeli Koleji Lise Öğrencileri TÜBİTAK 53. Araştırma Projeleri Yarışmasına Davet Edildi

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasının bölge aşaması proje değerlendirmeleri, 14-17 Mart 2022 tarihleri arasında yüz yüze olarak yapılacaktır.

Bölge sergisi 14-17 Mart 2022 tarihleri arasında TÜBİTAK – İstanbul Asya Bölgesi Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde yapılacak olup, Bölge Sergisine katılan projeler arasından her alan için ilk üç proje ve TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finaline katılacak projeler bölge kurulu tarafından belirlenecektir. Bölge Sergisinin sonunda 17 Mart 2022 saat 10.00’da Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde ödül töreni gerçekleştirilecektir.

Anılan tarihlerde Fizik ve Tarih dallarında bölge sergisine davet edilen öğrencilerimiz Murat Mert Fırat, Ege Adalıoğlu, Doğan Uzay Sığındı, Arda Antekin ve danışman öğretmenlerimiz Serhat Şentürk, Banu Temel ile Neslihan Özman’ı tebrik eder, başarılar dileriz.