TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN YÜZME YARIŞMALARINDAKİ BAŞARILARI

02-03 Nisan 2022 tarihlerinde “Gebze Olimpik Yüzme Havuzunda” düzenlenen, “Okul Sporları Küçükler Yüzme İl Birinciliği” yarışmalarında TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu 5/B sınıfı öğrencimiz Betül Beyza ORBAY, 5/A sınıfı öğrencilerimiz Beren BİÇER ve Kuzey Emre ARSLAN hem başarıları hem de mücadeleleriyle okulumuzu gururla temsil etmişlerdir. 5/B sınıfı öğrencimiz Betül Beyza ORBAY, 50 metre kurbağalama branşında 40.60 ‘lık derecesi ve 100 metre kurbağalama branşında da 01.28.53 derecesiyle her iki kategoride İl 2.si olmuştur. 5/A sınıfı öğrencimiz Beren BİÇER,100 metre kelebek branşında 01.18.35 derecesiyle İl 3.sü olmuştur. TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.