TED Kocaeli Kolejinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası

26 -28 Nisan 2022 tarihleri arasında “TED Kocaeli Koleji 7. Geleneksel Spor Şenlikleri” kapsamında düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası” İlkokul Satranç Kulübü 2. ve 3.sınıf öğrencileri, 2.sınıflarda kendi sınıflarından mat maratonuna katılıp ilk 5 sırayı alan öğrenciler ile 29 Ekim Satranç Turnuvası’nda ilk dört derecede yer alan 3. sınıf öğrencilerimizden oluşan 22 öğrenci arasında gerçekleştirildi.

İsviçre Sistemi ile 5 tur üzerinden eşlendirilen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası“nda ilk dört dereceyi elde eden öğrencilerimiz şu şekilde sıralandı.

1. Talip Ozan SARI 3/B
2. Gökay TELEMECİ 2/C
3. Oğuzhan BEKTAŞ 2/C
4. Batın Alp DÜZKESEN 3/B

TED Kocaeli Koleji Ailesi olarak katılım gösteren ve dereceye giren bütün öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.