TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ 2021-2022 MEZUNLARININ YURTDIŞI ÜNİVERSİTE BAŞARISI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerimizden eğitim hayatlarına yurt dışında devam etmek isteyen üç öğrencimize üniversite kabulleri tamamlanmıştır.

12. sınıf öğrencilerimizden; Burçak İşçi Avrupa ve Kanada’dan pek çok okuldan kabul almış ve üniversite eğitimine “Toronto Metropolitan University Mechanical Engineering” de devam etmeye karar vermiştir.

Ege Selek İtalya “Politecnico di Torino Universitesi Computer Science” bölümden kabul alarak eğitimine İtalya’da devam etmeye karar vermiştir.
Selin Zeynep Aydın İtalya “Nuova Accademia di Belle Arti Painting and Visual Arts” üniversitesinden NABA’S Got Talent ile 50% burs alarak kabul almıştır. Öğrencimiz kesin kararını Türkiye’de ki üniversite sınav sonuçlarına göre verecektir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.