TED KOCAELİ KOLEJİ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ KİTAP DEĞERLENDİRMELERİNİ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE PAYLAŞTILAR

TED Kocaeli Koleji İlkokulunda öğrencilerin daha çok kitap okumaları ve kitap değerlendirme basamaklarını esas alarak okudukları kitapları incelemeleri, zamanla okumak istedikleri kitaplarda seçici davranmaları ve bir edebiyat kültürü edinmeleri temel eğitim hedefleri arasında yer almaktadır. Bu doğrultuda 4. sınıf öğrencileri okulun ilk ayında Andre Maurois’in ‘’Şişkolar ve Sıskalar’’ isimli hikâye kitabını okuyarak kitap içeriğine yönelik okuma anlama çalışmalarını gerçekleştirdiler. Sonrasında ise kitabın konusu ile ilgili sunum becerilerini geliştirdikleri ‘’Her Şey Bir Yana Kitap Bir Yana’’ çalışmasını yaptılar. 4. sınıf öğrencileri 10-17 Ekim tarihlerinde yaptıkları çalışmaları 3. sınıf öğrencileri ve eğitim yöneticilerinin katılım gösterdiği etkinlikte keyifli bir öğrenme alanı oluşturarak paylaştılar.

Etkinlikte yer alan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.