TED KOCAELİ KOLEJİ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ ANKARA’DAKİ ÜNİVERSİTELERİ GEZDİ

TED Kocaeli Koleji PDR Birimi tarafından 12. sınıf öğrencilerine yönelik, mesleki rehberlik kapsamında; üniversite ve bölümlerin tanınması, üniversite sınavına hazırlık sürecinde öğrencilerin motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlanması amacıyla Ankara’da yer alan BİLKENT, GAZİ, HACETTEPE, ODTÜ VE TED Üniversitelerine 24-25 Kasım 2022 tarihinde eğitim ve kültür temalı gezi düzenlendi.

Üniversite kampüslerini gezen öğrenciler yapılan üniversite tanıtım sunumlarında merak ettikleri soruları sordular. Tarihî Birinci Meclis ve İkinci Meclis binaları rehber eşliğinde gezildi ve son olarak Ulu Önder ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk TED Kocaeli öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ebedî istirahatgâhında ziyaret edilerek saygıyla anıldı.

Eğitim ve kültür temalı Ankara gezisinde başta PDR Birimi olmak üzere gezide öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.