TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN BİLGE KUNDUZ ETKİNLİĞİ BAŞARISI

TED Kocaeli Koleji olarak Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliğinin bu yılki organizasyonuna Bilişim Teknolojileri öğretmenlerimiz Şahin Yağlı, Osman Usta liderliğinde 4, 5, 6 ve 7. sınıflarımızla katılım sağladık. 14-18 Kasım 2022 haftasında gerçekleştirilen Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği sonuçları Ocak ayında açıklandı.

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım derslerinde etkinliğe katılan ilkokul öğrencilerimizden, Nisa Açıldı ve Eliz Elbay birinciliği paylaşırken Mert Alboyacı ikinci, Deniz Duru Çetin üçüncü oldular.

Ortaokul kademesinde; Eren Şeremet birinci, Tarık Taymez ve Kerem Genç ikinci, Kerem Solak ise üçüncü oldular.

Etkinliğe katılan öğrenciler görevleri çözebilmek için bildiklerini gözden geçirmeli, hesaplama yapmalı, karar vermeli, neden-sonuç ilişkisi kurmalı, analitik düşünme ve problem çözme gibi üst düzey düşünme becerilerini kullanmalıdır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyoruz.