TED KOCAELİ KOLEJİ, ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

TED Kocaeli Koleji, 17 Mart 2023 Cuma günü, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümününde okul konferans salonunda hüzünlü ve gururlu bir törenle Çanakkale Şehitlerimizi andı.

TED Kocaeli Koleji’nin tarihimizin altın sayfalarında yer alan en büyük zaferlerimizden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 108. yıl dönümü münasebetiyle hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı’nda, Türkçe Öğretmeni Bahar Samur yönetiminde, Müzik Öğretmeni İlker Şener’in piyanosu ve Matematik Öğretmeni Fatih Uslu’nun sazı eşliğinde 6. sınıflarca sunulan, o günlerin ruhunu ve derinliğini anlatan “Çanakkale Geçilmez” drama ve oratoryosu büyük beğeni topladı. 8. Sınıf öğrencisi Eylül Karsak da solist olarak katıldığı bu performansta sesiyle seyircileri büyüledi.

Bu yoğun atmosferde Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ömer Yıldız’ın “Vatan Uğruna” sunusu ise öğrenciler ve izleyenler için etkileyici bir öğrenme fırsatı oluşturdu.

TED Kocaeli Koleji bu törende; vatan toprağı için, ay yıldızlı bayrak için, ulus için, geleceğimiz ve bağımsızlığımız için, hayatlarının baharında yaşamını feda eden aziz şehitlerimizi, öğrencileri, velileri, çalışanları ve yönetimiyle bir bütün içinde saygı ve gururla andı.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.