TED ÖZEL KOCAELİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ YAZAR ve OPERA SANATÇISI KAAN ELBİNGİL İLE BULUŞTULAR

TED Kocaeli Koleji İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, bu yıl “Kelimelere Sarılmaktır Okumak” temasıyla yola çıkan 7. Geleneksel Kitap haftası etkinlikleri kapsamında, 22 Mart 2023 Çarşamba günü ‘’Kardeş Mardeş Deme Bana!’’ isimli hikâye kitabının yazarı ve opera sanatçısı Kaan Elbingil ile okulumuz konferans salonunda buluştular. Okudukları kitabın yazarını karşılarında görmenin heyecanını yaşayan öğrencilerimiz sohbet tadında geçen buluşmada kitap ve yazarlık üzerine merak ettikleri soruları da sorma fırsatı bulmuş oldular.

Bu güzel söyleşi, Genel Müdürümüz Nilgün Çelebi’nin TED Burs Fonuna kendisi adına yaptıkları bağışın sertifikasını Kaan Elbingil’e takdim etmesiyle ve teşekkürleriyle sona erdi.

Kaan Elbingil’e Kitap Haftamıza ve öğrencilerimize katkıları için teşekkür ederiz.