TED KOCAELİ KOLEJİ LİSESİ TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASI’NDA BÖLGE FİNALİNDE

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında Bölge Finallerine Katılmaya Hak Kazandı.

Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası; öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmayı amaçlamaktadır.

18 Mart 2023 tarihinde il finalleri etabında 9. sınıf öğrencilerimizden Ufuk Saka Türkiye 8. si olurken Deniz Dilbaz, Defne Arabacı ilimizde 2. ve Türkiye sıralamasında 10. oldular.

10. sınıf öğrencilerimizden Onur Çakmakçı, Serhat Demir Akdemir ve Efe Yusuf Akbaba ilimizde 5. ve Türkiye’de 29. oldular. 15 Nisan 2023 tarihinde bölge finallerine girmeye hak kazanan öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.