TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu Robotik Takımı RGBTEAM’ın Turnuva Hazırlıkları Devam Ediyor

TED Kocaeli Koleji Ortaokul Robotik Takımımız RGBTEAM Bilim Kahramanları Derneğinin organize ettiği 19. Sezon SUPERPOWERED teması ile geliştirdikleri projeye uzman görüşü almak için çalışmalarını hem Başiskele Çevre Müdürlüğüne hem de CSG Enerji firma yetkilisi Cüneyt Selçuk Güngör beye sundular.

Karşılıklı fikir alışverişi ile geçen görüşmelerimiz sonucunda projede iyileştirme geliştirme yapan robotik takımımız 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Eskişehir’de düzenlenecek Robotik Turnuvasında okulumuzu temsil edecek.

Robotik takımı koçu Şahin Yağlı’ya danışman öğretmenimiz Osman Usta’ya ve takım üyesi öğrencilerimize turnuvada başarılar dileriz.