TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNE GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİ SUNUMU

TED Kocaeli Koleji VIII. Geleneksel Bilim Günleri kapsamında 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü konuğumuz, IBT SOLAR Firması mühendislerinden Yusuf Boranoğlu 8, 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi. Konferans Salonunda gerçekleşen sunumda GES sistemi, kurulumu, çalışma şekli, uygulama alanları, önemi, ülkemizdeki ve dünyadaki coğrafi uygunluğu, potansiyeli, okulumuzda kurulan GES sisteminin kurulum süreci, çevreye ve insanlığa faydaları ve büyük santral örneklerinin anlatıldığı sunum tüm öğrencilerimizin beğenisini topladı.

Öğrencilerin merak ettiği soruların yanıtlandığı etkinlik Lise Müdürü Jale Haşimoğlu’nun konuğumuza sertifika takdimi ile sona erdi.

Değerli konuğumuz Yusuf Boranoğlu’na bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyoruz.