TED KOCAELİ KOLEJİ ŞİFREYİ ÇÖZELİM – KAÇIŞ OYUNU YARIŞMASI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencileri VIII. Geleneksel Bilim Günleri etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Şifreyi Çözelim-Kaçış Oyunu’ yarışmasına katılım sağladılar.

3 Mayıs Çarşamba günü, okulumuzun arka bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte gruplar halinde yarışan öğrenciler 10 adet ipucu kartını çözerek 10 haneli bir şifreye ulaşmaya çalıştılar.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimizin çok boyutlu düşünme, yaratıcı problem çözme, olayları bütünü ile görme, neden sonuç ilişkisini yaşayarak öğrenme, takım çalışması ile sorumluluk alma ve bu sorumlulukları yerine getirme gibi önemli kazanımlar edinmeleri hedeflenmiştir.